In een netwerk

We leren van anderen. We werken samen met anderen. Want dat maakt ons en ons werk een pak rijker dan wanneer we alleen naar onze eigen navel staren.

Evenwicht

Nieuwmakers initiatiefnemers Arno Vansichen en Griet Bouwen zijn deel van het gezelschap Evenwicht.

Evenwicht staat voor een gezonde balans tussen werk en leven, tussen ziel en zakelijkheid, tussen binnen- en buitenkant. De partners van evenwicht zijn professionals in loopbaanontwikkeling, leiderschapscoaching, bemiddeling, outplacement, training en organisatie-ontwikkeling.

Hun werk vertrekt vanuit de kracht die er al is, om die te ontwikkelen richting een toekomst zoals we die willen zien.

www.evenwicht.be

De Werf

‘De Werf’, een metafoor als naam voor het samenwerkingsverband tussen de organisaties Kessels & SmitStebo, Evenwicht,Beverconsult en Nieuwmakers.

‘De Werf’: beeldspraak voor werk-in-opbouw. Gaandeweg, met groeiend inzicht bijdragen aan organisaties en de samenleving in beweging. In De Werf vinden mensen met uiteenlopende talenten elkaar rond één bezieling: mensen, groepen en organisaties inspireren om het beste wat er is te verbinden, voor de best mogelijke toekomst.

Op het palmares van De Werf ondermeer: deAppreciative Inquiry Lerende Netwerken, de Appreciative Inquiry Learning Café’s en de Appreciative Inquiry Worldconference 2012.

Axiomnews

In Peterborough, Ontario – Canada wonen en werken de bedenkers van ‘Generative Journalism’. Nieuwmakers vond inspiratie bij hen. We onderhouden hartelijke contacten en delen kennis en ervaringen met elkaar.

Creatief ondernemer Peter Pula ontdekte toevallig hoe een waarderend onderzoekende bril op communicatie veel meer betekent dan communicatie tout-court. Hij bouwde als eerste een onderneming op die generatieve nieuwsservices aanbiedt aan organisaties.

Vandaag werken in zijn team een achttal journalisten die dag na dag nieuws zoeken en delen in organisaties. Met dit als doel: communiceer open over sterken, hulpbronnen en mogelijkheden, en bouw toekomst op de kracht die daardoor ontstaat.

www.axiomnews.com

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share This