Publicaties

.

Een coachingsstijl die de principes van Appreciative Inquiry volgt. Geschreven voor mensen die het vuur van talent en bezieling bij anderen willen aanwakkeren. Wordt ondermeer gebruikt in loopbaanontwikkeling, – coaching, studiekeuze, inburgering, teamontwikkeling.

Door Griet Bouwen & Myrielle Meeus. Uitgave van LannooCampus

Focus op de sterkten van je medewerkers en bouw op het werk aan relaties van hoge kwaliteit. Het boek onthult de krachtlijnen van Appreciative Inquiry en zoomt in op inspirerende praktijkvoorbeelden. Je ontdekt hoe je de kwaliteiten van jouw team en organisatie kan stimuleren.

Door Griet Bouwen, uitgave van LannooCampus

Het Handboek Appreciative Inquiry biedt een actueel beeld van AI en de ontwikkelingen ervan in de Nederlandse en Belgische praktijk. Griet Bouwen droeg samen met Annet Van de Wetering bij met het hoofdstuk ‘Generatief nieuws als katalysator voor verandering.

Masselink & de Jong, een uitgave van Gelling

.

Tijdens de wereldconferentie Appreciative Inquiry in Gent (2012) diepte een generatief nieuwsteam van vrijwilligers dagelijks verhalen en nieuws op.  De beste inhoud kwam aan bod in het Conferentiemagazine.

Eindredactie: Griet Bouwen en Annet van de Wetering. Online lezen, downloaden of laten drukken kan via www.2012waic.com

.

Een boek met een boeiende waaier inzichten en praktijkverhalen over het realiseren van duurzame verandering in organisaties. Veranderingen die duurzaam zijn omdat medewerkers ze mee vormgeven. Griet Bouwen tekende voor het hoofdstuk ‘De ontdekking van het vuur’.

Saskia Tjepkema & Luc Verheyen, Een initiatief van Kessels&Smit

.

Een essay van Griet Bouwen, naar aanleiding van de gevoelens van verbijstering die toesloeg toen aangekondigd werd dat Ford in Limburg zou sluiten. Een essay over hoop voor een nieuwe economie, en goesting om bij te dragen via generatief nieuws.

Griet Bouwen, een uitgave van Axiomnews.com 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share This