Wie zijn we

Griet Bouwen

Initiatiefnemer van Nieuwmakers. Leven is schrijven. Schrijven is leven. Verhalen vinden bij mensen die – hoe klein ook – een verschil willen maken is het schoonste van de job van constructief verhalenverteller, van generatief nieuwsmaker. Griet vertelt, begeleidt workshops voor wie generatief nieuws wil leren maken, coacht en coördineert pop-up-redactieteams.

Twitter | Linkedin | griet@nieuwmakers.be

Hans Bouwen

Samen nieuwe toekomst ontwerpen en dan zien dat die al meteen stappen dichterbij komt, dat drijft Hans. Hans is broer van Griet. Jazeker: daar zit verhaal in! Voor Nieuwmakers werkt Hans eerder op de achtergrond: het co-creëren van het Nieuwmakers – bedrijfje is zijn belangrijkste bijdrage: organiseren en uitdragen. En slimme vragen stellen.

Linkedin | hans@nieuwmakers.be

Els Jammaers

Geïntrigeerd door de enorme (veer)kracht van jongeren, gaat Els op zoek naar de verhalen die hun drijfveren en kwetsbaarheden woorden geven. Wat jongeren vertellen is de moeite waard om naar te luisteren. Luisteren naar deze verhalen en ze (mee) woorden geven is een mooie aanvulling op haar huidige job in het jeugdwerk.

Twitter | Linkedin | els@nieuwmakers.be

Arno Vansichen

Als Appreciative Inquiry Practitioner vertrekt Arno in zijn werk van de kracht die er in systemen aanwezig is. Hij is zelfstandig consultant en coach. Het concept van Nieuwmakers is en frisse en welkome versterking van zijn werk als organisatie-ontwikkelaar. Storytelling en generatief nieuws hebben voor hem de potentie om veranderprocessen te verdiepen, te versnellen en zelfs lang na een proces-interventie te verankeren in organisaties.

Linkedin | arno.vansichen@evenwicht.be

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share This