Generatief nieuwsproject

Je team, organisatie en netwerk barst van de verhalen. We vinden ze voor je en maken er nieuws van.

We gaan het gesprek aan met mensen in en om je organisatie. We vinden verhalen en nieuws waarmee je open en authentiek kan communiceren intern en naar de wereld. Via je website en sociale mediakanalen. Via een nieuwsbrief of krant. In een vaste cadans. Elke week een nieuw verhaal. Of meerdere keren per week, als je netwerk groot is of als je snel verandering wil zien.

Magie

De magie van ‘generatief nieuws’ is een unieke meerwaarde. Verhalen van mensen die dingen realiseren, ergens in geloven, iets willen waarmaken en daar trots op zijn, zijn uitermate aanstekelijk. Aanstekelijk voor anderen, die enthousiast worden om ook in actie te komen. En aanstekelijk voor de persoon zelf, die precies door het interview en het nadien gepubliceerde verhaal bevestiging ervaart, op nieuwe ideeën komt en weer actie onderneemt.

Aanpak

Onze nieuwsmakers werken nauw samen met jou en je team. We maken het nieuws samen met je medewerkers en stakeholders. We focussen daarbij op talent, passie, inzet, hoop en enthousiasme. We belichten verhalen van mensen die problemen ombuigen tot innovatieve acties. We brengen de kracht in en rond uw organisatie voor het voetlicht van alle stakeholders en een breder publiek.

Onze nieuwsmakers trekken het veld in. Ze zoeken verhalen, doen waarderende interviews, schrijven nieuwsartikels, checken die met de vertellers. We publiceren op jouw website, nemen desgewenst mee verantwoordelijkheid voor het delen van het nieuws via sociale mediakanalen, nieuwsbrieven of andere passende informatiedragers.

Wat het je brengt

Met een schat aan authentieke verhalen heb je altijd wat leuks en zinvol om aan de wereld te vertellen. Je organisatie, je team, je kernactiviteiten en waarden: je hoeft ze niet meer zelf in woorden te gieten. Dat doen de verhalen vanzelf. Echt. Levendig. Uit het leven gegrepen.

Nieuws maken betekent ook nieuwe informatie verzamelen, verschillende gezichtspunten ontdekken, ideeën boven water halen, temperatuur meten. Na een tijd wordt dat een uiterst waardevolle bron van kennis. Vast en zeker dat die kennis je kan inspireren en helpen bij het maken van keuzes en bepalen van richting.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share This