Pop-up nieuwsteam

Breng een pop-up nieuwsteam naar je event. Zij brengen jou een krant of magazine in één dag.

Wellicht organiseert jouw organisatie al eens een seminarie, congres of feestelijk moment voor je medewerkers, klanten, stakeholders.  Met een live-nieuwsteam op je event breng je tijdens en na de gebeurtenis extra kleur, verrassing en verbinding.  En je houdt er een levendige, tastbare en mooie herinnering aan over.

Zo doen we het

Generatieve nieuwsmakers voeren waarderend onderzoekende gesprekken met deelnemers en sprekers, capteren de sfeer, ontdekken toekomstkansen en doen er rapport van in generatieve nieuwsberichten: in artikels, quotes, korte sociale mediaberichten, video en fotografie.

Op een blog en via sociale media. Aan het einde van de dag is een krant klaar. Een krant waarin je gasten zichzelf en ‘hun’ dag meteen herkennen.

Een magazine kan ook. Al hebben we daarvoor liefst een extra dag om de puntjes op de i te zetten.

Aanpak

We zoeken het nieuws bij deelnemers. Wat leren ze? Hoe ervaren ze het? Wat doet het met hen? Welke plannen ontstaan er? Zij worden uitgenodigd om daar in een nieuwsgesprek bij stil te staan. Dat verrijkt hun ervaring van het seminarie. Het helpt hen bovendien het spoor op de toekomst trekken.

We delen nieuws online en in real time. Via blog en sociale media. Dat zorgt voor extra verbondenheid tussen deelnemers en als je wil ook met de buitenwereld.

We gieten het mooiste nieuws in een krant of magazine. Met quotes, foto’s, tweets, reportages, interviews, artikels.

Voor jou of in cocreatie

Nieuwmakers neemt de organisatie van het pop-up nieuwsteam en de productie van krant, magazine of e-book volledig uit je handen.

Of we zetten samen met je mensen een generatief nieuwsteam op. In dat geval zorgen wij graag voor opleiding, planning, eindredactie en coördinatie.

Tastbaar

We werken ter plaatse een krant af, die de deelnemers mee naar huis kunnen nemen. Na het event heb je een pak kant-en-klare inhoud en beeldmateriaal. Die kunnen we voor jou bijeen brengen in een magazine of (e-)boek. Dat kan meteen de volgende dag al. Zodat de verrassing nog even verder duurt, de herinnering levend blijft en de deelnemers iets in handen hebben om hun verhalen verder te vertellen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share This