Iedereen verdient vakantie

Iedereen verdient vakantie

Onze partner

Het netwerk Vakantieparticipatie maakt het voor mensen met een beperkt budget mogelijk om op vakantie te kunnen.Toeristische partners bieden een sociaal tarief. Sociale partners zorgen ervoor dat de kortingen terecht komen bij mensen die het nodig hebben. Toerisme Vlaanderen promoot het aanbod en ondersteunt het met een boekingscentrale, een website, netwerking en vorming.

De uitdaging

Vakantieparticipatie steunt op goodwill en engagement van toeristische ondernemers en sociale organisaties. En mensen in armoede hebben onnoemelijk veel deugd van de ervaring van ‘even weg mogen zijn’. Nieuwmakers brengt inzet en ideeën en resultaten in beeld via nieuws en verhalen. Twee keer per week een nieuwe invalshoek, uit het echte leven gegrepen. Vrolijk nieuws, kijkjes achter de schermen en pittige standpunten wisselen mekaar af. Altijd authentiek.

Resultaat

Het netwerk is springlevend, zoveel is na bijna drie jaar verhalen zoeken en delen wel duidelijk. Ideeën springen als vonken over en weer tussen de netwerkpartners. Teamleden voelen zich dichtbij betrokken bij het doel en de resultaten van hun werk. Nieuwe invalshoeken en voorstellen leiden tot nieuwe acties. En iedereen heeft toegang tot verhalen, die zoveel meer zeggen dan feiten en cijfers. Raken met verhalen, daar weten ze bij Vakantieparticipatie tegenwoordig echt alles van.

Lees hier de getuigenis van communicatie-verantwoordelijke Carine Geboers

Meer weten

over het werk van Vakantieparticipatie: www.vakantieparticipatie.be

Sinds januari 2015 prijken de verhalen op een nieuwe website, die de inhoud ronduit doet schitteren. Het ontwerp is van Llot.be. Voor fotografie werken we supergraag met Robert Boons.  De verhalensite dan, ontdek ‘m zelf: www.iedereenverdientvakantie.be

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share This