Cordium bruist

Cordium bruist

Onze partner

Cordium is een sociale huisvestingsmaatschappij in de regio Hasselt, Bilzen, Hoeselt, Alken en Kortessem. Cordium bouwt, renoveert en verhuurt sociale woningen. Hartelijkheid ten opzichte van huurders en partners behoort tot hun DNA.

De uitdaging

Liever dan zelf te zeggen wie ze zijn en wat ze doen, toont Cordium het leven zoals het gaat binnen en om een sociale huisvestingsmaatschappij aan de hand van nieuws en verhalen. Nieuwmakers brengt elke week een nieuw verhaal. Verhalen van bewoners, beleidsmensen, architecten, aannemers en sociale dienstverleners. Over thema’s die ertoe doen in sociale huisvesting. Dat doen we sinds 2013, toen Cordium haar 50ste verjaardag vierde. En dat beviel, dus zetten we het partnerschap verder.

Resultaat

In 2013 verzamelde nieuwsmakers meer dan 60 verhalen. Die verschenen wekelijks op een feestelijke website en werden gebundeld in het ‘warm boek’ Mensenwerk. In 2014 startte de verhalen- en nieuwssite Cordium Bruist. De verhalen komen sinds mei 2015 helemaal thuis binnen de gloednieuwe website van Cordium, ook een product van Nieuwmakers, in samenwerking met Comkommer.

Ontdek

Website Cordium: www.cordium.be

Verhalen op www.cordiumbruist.be

Feestelijke verhalenwebsite 50jaarcordium.be

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share This