Ik Leef! Aan de slag bij 1nP

Ik Leef! Aan de slag bij 1nP

Onze partner

1nP is een Nederlandse netwerkorganisatie van zelfstandige professionals in de geestelijke gezondheidszorg.

In 2014 vierden ze hun 10-jarig bestaan. Met een groot feest, en een heerlijke verhalenweg als inleefroute op weg naar het feest.

Onze opdracht

‘Ons netwerk barst van de prachtige verhalen van ronduit schitterende mensen die bakens verzetten voor hun cliënten’, zeiden ze bij 1nP. ‘Help ons die verhalen vinden en vertellen. Verhalen waarin de kracht van samenwerken zichtbaar wordt. Maak er samen met ons een feest van waarin toekomst kan ontstaan.’

Hoe we werkten

Nieuw(s)maker Griet ging aan de slag met een team 1nP-ers die zin hadden in een goed gesprek en heel graag stukjes wilden leren schrijven. Er volgde vorming, eindredactie en coaching van een live-nieuwsteam op de feestdag zelf.

Die feestdag werd vakkundig en waarderend onderzoekend begeleid door onze procesbegeleiders Hans en Arno, bijgestaan door Cees Hoogendijk.

Magazine

Ter gelegenheid van het 10-jarige verjaardagsfeest van 1nP verscheen een feesteditie van hun magazine ‘Ik Leef!’.

Daarin tal van korte stukjes die het gelegenheidsredactieteam schreef, en een uitvoerig gesprek met AI-professional Arno Vansichen en Generatief Nieuwsmaker Griet Bouwen.  Het magazine is het prachtige werk van Gerard van Kesteren (1nP) en Taco Meeuwsen (ESOX Holland).

Klik op de afbeelding om het magazine te lezen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share This