Welzijnszorg | Thuiszorg Kempen

Welzijnszorg | Thuiszorg Kempen

Onze partner

Welzijnszorg Kempen is een vereniging van 27 OCMW’s en biedt dienstverlening aan de inwoners van het arrondissement en haar vele partners. Het welzijn en de gezondheid van de meest kwetsbare mens in de samenleving is een rode draad doorheen de werking.

Thuiszorg Kempen maakt deel uit van Welzijnszorg Kempen. Zij organiseren ondersteunende en verzorgende diensten bij mensen thuis.

De uitdaging

Welzijnszorg Kempen organiseerde voor haar ploeg verzorgenden een ‘Dag van de verzorgende’ Enkele dagen later vond voor de ‘Dag van de Poetsdienst’ plaats.

Op beide seminaries wilden de organisatoren de band tussen de medewerkers onderling en met hun organisatie versterken. Hans Bouwen begeleidde de deelnemers doorheen de dagen. Ze vertelden elkaar verhalen over hun werk, de kracht van hun bijdrage aan gezinnen en de toekomst die ze willen zien ontstaan.

Griet Bouwen maakte van elke dag een krant. Ze voerde gesprekken, legde gesprekken op foto vast, verzamelde quotes. Comkommer zorgde vanop afstand voor de lay-out.

Resultaat

Een krant, en al meteen klaar aan het einde van de dag: wat een heerlijke verrassing voor de deelnemers. Als herinnering, en als hulpmiddel om ook aan het thuisfront en collega’s die er niet bij waren te kunnen vertellen over de dag.

Krant 1: ‘Da’s voor mij straffe gezinszorg’

Krant 2: ‘Da’s voor mij een straffe poetsdienst’

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share This