Workshop met Chené Swart, 28 januari 2016

rene-workshopChené is narratief expert en auteur van ‘Re-authoring the world’. Ze woont in Pretoria, Zuid-Afrika en werkt in haar eigen land en over de hele wereld.

In januari is Chené bij ons, Nieuwmakers. Ter gelegenheid van haar bezoek, organiseert Nieuwmakers, samen met partners in De Werf een workshop rond de kern van haar werk.

Het thema

Hoe verrijken narratieve theorie en praktijk onze Appreciative Inquiry praktijk? Hoe kunnen ideeën uit de narratieve wetenschap ons helpen om de waarderend onderzoekende verhalen rijker en sterker te maken? Hoe wint de verhalende aanpak daardoor nog meer kracht om individuen, organisaties en gemeenschappen op weg naar de toekomst te helpen?

Chené Swart, Zuid-Afrikaans auteur, narratief coach en organisatiedeskundige, neemt ons mee op een ontdekkingstocht door haar narratieve benadering. Opgefrist en met nieuwe ideeën lanceren we je zo in het nieuwe jaar

Wat jij meeneemt uit de workshop

Je krijgt een dieper inzicht en nieuwe praktijken aangereikt die je kunnen helpen om dieper te luisteren en transformerende vragen te stellen.

Je leert de rol van woorden en uitdrukkingen intenser waarderen.

Je ontdekt hoe je als begeleider verhalen rijker kan maken en net daardoor mensen EN groepen en organisaties op een duurzame manier mee kunt nemen naar de toekomst.

griet-cheneDeelnemen?

Hier vind je alle informatie: www.dewerf.org

Inschrijven is nodig en kan hier

Praktisch

  • deelname in de kosten: 80 euro = 21% btw
  • plaats: Hostel H, Hasselt
  • datum: donderdag 28 januari, van 9 tot 12u30

Re-authoring the world book coverHet boek van Chené Swart lezen?

  • Laat een exemplaar klaarleggen tijdens de workshop
  • Of lees het digitaal. Bestellen kan via je vertrouwde online-boekhandel

 

Een artikel over het werk van Chené: ‘Wij zijn verhalenmakers. We veranderen de wereld.’